Nyheter

MEDLEMSKAP:


Medlemsavgift per år:

Ordinarie 600:-


Medlem i annan

SBK klubb 200:-


Familjemedlem 200:-


MEDLEMSKAP LÖSES NUMERA HOS SBK,

KLICKA HÄR!Hur vi jobbar med

GDPR


All kontaktinfo finns under Klubben/kontakt


Postgirokonto

43 89 68 -0


Lämna gärna motioner/förslag till styrelsen eller sektorerna om ni vill ändra på något!

Senaste nytt


Extra arbetsdag

Uppdaterat 2024-05-17

Då en del saker inte kunde slutföras vid förra arbetsdagen så har styrelsen beslutat om en extra arbetsdag. Tanken är att denna ska gå av stapeln lördag 15/6 2024 och det blir både poängpromenad och korvgrillning för de som hjälper till! Mer info kommer.


Blåbärstävling/Clear round

Uppdaterat 2024-03-22

Lördag 4/5 2024 arrangerar vi en blåbärstävling i agility. För mer information - se Facebook-event!


Agilitymöte

Uppdaterat 2024-03-11

Se hit alla agility-vänner!

Är du intresserad av agility? Då är du välkommen i vår grupp! På detta uppstartsmöte vill vi börja planera vad vi gemensamt kan göra tillsammans, som att ordna tävlingar, hjälpas åt med träning, hur går en tävling till? Nya som erfarna är välkomna. Vi hjälps åt. Sammankallande kommer vara Helén Melander. Har du ingen möjlighet att komma denna kvällen är du lika välkommen nästa gång eller höra av dig med olika frågor eller tips.

Vi träffas i klubbstugan torsdag 21/3 kl 18.30. Välkomna!


Tävlingslydnadsmöte

Uppdaterat 2024-03-11

Se hit alla som håller på med tävlingslydnad!
På medlemsmötet kom vi fram till att vi ska starta en grupp med ansvar för att utveckla tävlingslydnaden på klubben. Vilka aktiviteter inom tävlingslydnad vill vi ha? Vill vi t.ex. ta in extern instruktör, ordna tävlingsträningar eller hitta på något annat inom tävlingslydnad?
Alla som är intresserade av tävlingslydnad är välkomna att vara med på detta uppstartsmöte! Vi träffas i klubbstugan den 24 mars kl 17.00-19.00. Se Facebook-event för mer information!


Introduktionsträff med träningstips

Uppdaterat 2024-03-11

Nya och gamla medlemmar är välkomna för en introduktion till våra lokaler. Hur funkar kaffebryggaren? Var finns tepåsar? Hur kommer man in om man vill träna själv? Var kan man träna specialsök och nosework? Det kommer att finnas fika och även en instruktör på plats för de som vill prata hundträning över en kopp kaffe. Observera att detta inte är en öppen träning, men träningstips utdelas gärna. Vi kommer att hålla introduktionen vid tre tillfällen - fredagarna 15/3, 12/4 och 24/5 kl. 16.00-18.00. Se Facebook-event för mer information!


Styrelse 2024

Uppdaterat 2024-02-24

På årsmötet den 19 februari 2024 togs beslut om att följande ska sitta i årets styrelse:


Ordförande - Ann-Christine Magnusson

Vice ordförande - Malin Bjurquist

Sekreterare - Maria Oskarson

Kassör - Helen Melander

Ledamot - Ulla-Karin Karlsson

Ledamot - Maria Thorell

Ledamot - Margaretha Håkansson

Suppleant - Margareta Baatz

Suppleant - Annica Ehlin


Valberedning

Livia Lundbäck (sammankallande)

Åsa Windell-Bohlin

Liselott Elleberg


Träningscirklar

Är du intresserad av att medverka i en träningcirkel men fick inte plats? Klubben kommer hjälpa till att starta nya cirklar när det finns tillräckligt många anmälda. I en träningscirkel finns det ingen instruktör utan deltagarna tränar tillsammans, hjälper varandra och ofta turas man om att ansvara för träningarna. 


Intresseanmälan till Karin Brolin på hund@kbscience.se.  Ange om du är intresserad av rallylydnad, bruks- och tävlingslydnad, nosework eller specialsök. Nya grupper kommer framförallt vara dagtid eller eftermiddag eftersom klubbens plan är upptagen de flesta kvällar. 


MEDLEMSSKAP LÖSES NUMERA DIREKT VIA SBK - FÖLJ LÄNK HÄR!